Top
Folyamatos plusz bevétel NARL testkezeléssel – Szépségportál
fade
5258
post-template-default,single,single-post,postid-5258,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Folyamatos plusz bevétel NARL testkezeléssel

Folyamatos plusz bevétel NARL testkezeléssel

Nem lehetetlen a kozmetikai iparban anyagilag függetlennek lenni és passzív jövedelemre szert tenni. Erre megfelelő választás lehet a NARL zsírbontó gép.

 

A NARL zsírbontó gép pontosan egy olyan eszköz, amely szinte teljes egészében helyetted dolgozik és igényli a személyes jelenlétedet. Nincs más dolgod, mint felrögzíteni a kezelt páciens testrészeire  az ultrahangos kezelőlapokat, így nem kell fárasztó karmunkát végezni, sőt ameddig a vendég pihen, addig bármilyen más tevékenységbe is foghatsz, akár egyidejűleg más típusú kezelést is végezhetsz. Ezért egy egységnyi idő alatt dupla bevételre tehetsz szert.

Szeretnél anyagilag független lenni?

Akkor olyan eszközre van szükséged, amely folyamatos biztosítja a (készpénz)áramlást. A kozmetikai kezeléseknek az a hátránya, hogy csak havonta vagy 2-3 havonta egyszer látogat el hozzád a szépülő páciens. A testkezelések esetében ugyanakkor folyamatos bevételhez jutsz, ezzel biztosabb havi keresetre számíthatsz. A NARL kezelés hetente 2-3 alkalommal ajánlott, nagyobb testsúly esetén akár 3-4 hónapra is szükség lehet a fogyasztó kezelésre. Így bízhatsz abban, hogy folyamatos lesz a pénzáramlás, amely minden jólét alapja.

Maximalizáld a bevételeidet!

A NARL kezelés mindössze 10-20 perces, ezért fél óránként lehet fogadni a fogyni vágyó vendégeket. Egy 8 munkaórás nap alatt 16 vendéget kezelhetünk le. Nem kell matematikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk mekkora bevételre tehetünk szert, ha a kezelési árak alkalmanként 6.000 Ft-ba kerülnek:

6.000 Ft  X 16 vendég      =      96.000 Ft/ nap

96.000 Ft  X 20 munkanap = 1.920.000 Ft/ hónap

IGEN Jól látod! Havonta 1.920.000 Ft-ra tehetsz szert, ha jó eszközbe fekteted a pénzed!

Honnan lesz fizetőképes vendéged?

Hiszed vagy nem, a NARL központilag vállalja a reklámot, így minden gépvásárló partnere felkerül a központi weboldalra, ahol rád találhatnak a környékeden lehetőségeket kereső vendégek. Nem csak ezzel spórolhatsz, hanem a szórólapok, plakátok elkészítésén is, nem kell velük vesződni, mindent megkapsz egy kezdőcsomagban. Ezen túl, mindent használhatsz központilag, nem kell gondolkodnod a dizájn elemeken, képanyagokon. A vidéki területeken, akár kizárólagosságot is kaphatsz, így nem kell félned a konkurenciától sem!

A Befektetés garantáltan gyorsan megtérül!

A NARL egy biztos befektetés, hiszen új vendégeket vonzhat be az üzletbe, frissíti az általad kínált  régi szolgáltatásokat, így a törzsvendégek is szívesen költenek rá. Ha negatívak vagyunk és csak egy 30 % kihasználtsággal számolunk, akkor is 6 hónap alatt térül meg a befektetés.

Garancia a megtérülésre

A gép működési mechanizmusa garancia a megtérülésre. Ez a kezelés mindenkire hatással van, nincsenek befolyásoló tényezők. Nincs méreganyag felhalmozódás, mert a gép nem a zsírsejtekre van hatással. A NARL a Noradrenalin helyi felszabadítását teszi lehetővé, ami a zsírlebontást hoz létre. Nincs még egy eszköz, amely nem csak a felületi zsírokat hanem a szervek közötti zsigeri zsírokat is eltünteti. Amit orvosi ultrahanggal mérni is lehet. Így biztos lehetsz a sikerben, mert a vendégek elégedetten fognak visszatérni az üzletbe.

Bővebb információ: www.narl-lipo.hu

Zsuzsa N. Vadász