Top
Acca Kappa: a kényeztető hajkefék – Szépségportál
fade
5330
post-template-default,single,single-post,postid-5330,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Acca Kappa: a kényeztető hajkefék

Acca Kappa hajkefe

Acca Kappa: a kényeztető hajkefék

Profik és amatőrök körében töretlen – sőt, egyre növekvő – népszerűségnek örvendnek a széles választékban elérhető míves hajkefék, az Acca Kappa termékei.

 

Az Acca Kappa professzionális kollekció olyan Olaszországban gyártott hajkefékből, fésűkből és sminkecsetekből áll, melyeket kimondottan a szakemberek igényeihez fejlesztettek ki, neves fodrászok és sminkesek közreműködésével. A fent említett töretlen népszerűség nem véletlen: aki ugyanis egyszer megtapasztalta a magas minőséget, a kézzel készített finom holmik luxusát, nem szívesen mond le róla. S másoknak is mindig ajánlja. A selymes tapintású, kézre álló nyéllel ellátott míves termékekkel a hajunknak is nagy szívességet tehetünk, mivel az évszázados szakértelemmel formába rendezett különleges sörték megóvják a hajszálak épségét, tincseink egészségét. Az Acca Kappa kefék igen sok kézimunkával, nagy műgonddal és odafigyeléssel, 150 esztendő tapasztalatával készülnek.

Acca Kappa alapító Hermann Krüll

Hermann Krull, az alapító

Acca Kappa gyár egykor

A gyárcsarnok, egykor

Apáról fiúra száll a tudás

A világ vezető hajkeféinek előállítását,  a gyártási folyamatokat immár a 4. generáció felügyeli . Íme a videó, mely bepillantást enged a kulisszák mögé és amiben maga a tulajdonos, Hermann Krüll dédunokája, Elisa Gera mesél a cég történetéről.

 

A márka nem csak kefékből áll!

Az Acca Kappát luxus fürdő- és testápoló kozmetikumairól, természetes kivonatokat tartalmazó illatairól is ismerhetjük. Ezekkel a készítményekkel 1980 óta van jelen a kozmetikai piacon. A hajkefék, sminkecsetek és fésűk mellett az Acca Kappa gyárt fogkeféket, körömkeféket, fürdőkeféket sőt luxus kivitelű seprűket is.

Acca Kappa Made in Italy

Prémium termék másfél évszázada

Acca Kappa Made in ItalyAz Acca Kappa kefék sikertörténete 1860-ban, Trevisoban indult. Azóta is folyik a gyártás a cég alapításával egyidőben vásárolt épületben. Magát az Acca Kappa márkanevet 1869 óta használja a H. Krüll & C.

A márka számára a legfontosabb mérföldköveket a legmagasabb minőségű alapanyagok kiválasztása, a részletek legtökéletesebb kidolgozása és a világ vezető szépségszalonjaival közösen végzett kutatások jelentik. A cég üzleti filozófiája olyan termékek előállításában manifesztálódik, melyek nemcsak napjaink, hanem a jövő elvárásainak is megfelelnek, vagyis megelőzik a korukat. Az elsőosztályú alapanyagok a hosszú évek alatt továbböröklődő megmunkálási technikákkal kombinálva garantálják az Acca Kappa professzionális kefék kifogástalan minőségét. Bővebb információ: www.acca-kappa.hu

Acca Kappa seprű

 

Forrás: ruzsesmas.hu