Top
Miért jó infraszaunázni a hideg évszakokban – Szépségportál
fade
642
post-template-default,single,single-post,postid-642,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Miért jó infraszaunázni a hideg évszakokban

Miért jó infraszaunázni a hideg évszakokban

Az infrasugaraknak olyan élettani hatásaik vannak, amelyek a napsugárban és gyümölcsökben szűkölködő hónapokban erősítik az immunrendszerünket, az egészségünket. Arról nem is beszélve, hogy ha csúcsformába akarjuk magunkat hozni a strandszezonra, akkor ezekben a hónapokban kell igazán foglalkozni a testünkkel. S ebben  nagyon hatásos fegyver az infraszauna. Ami ráadásul egy olcsó és viszonylag egyszerűen igénybe vehető kezelés.

Heti kétszer fél óra infraszaunázás a legkülönbözőbb problémákra nyújt segítséget. Az előbb említetteken túl fájdalomcsillapító hatása van, erősíti a vérkeringést, megszünteti az ízületi merevséget, segíti a sportsérülésekből (ficam, görcsök, húzódások) a gyorsabb felépülést. A nyárra való felkészülés jegyében infraszaunázással megszabadulhatunk jó néhány kilótól, miközben  méregtelenítő hatása miatt a narancsbőr eltüntetésére is kiválóan alkalmas. Emellett megszépíti és tisztítja a bőrt, segíti az elhalt hámsejtek leválását, a pattanások, mitesszerek tisztulását. A pikkelysömörre és az ekcémára is jótékonyan hat az infraszauna. S végül, de nem utolsó sorban,  a lelkünket is ápolhatjuk vele stresszoldó, relaxáló hatása miatt.

Érdemes kúraszerűen infraszaunázni, hogy a kívánt hatást elérjük. Így, ha tehetjük folyamatosan illesszük be a heti programunkba az infraszaunázást.