Top
Ne állj sorba órákat – már a NAV-nál is lehet időpontot foglalni – Szépségportál
fade
1415
post-template-default,single,single-post,postid-1415,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ne állj sorba órákat – már a NAV-nál is lehet időpontot foglalni

Ne állj sorba órákat – már a NAV-nál is lehet időpontot foglalni

Minden reggel az ablakból látom a lakásommal szemben lévő NAV ügyfélszolgálat előtt kígyózó sort. Van egy jó hírünk: teljesen felesleges órákat várakozni az utcán!

A következő ügyek intézését ugyanis gyorsíthatod, akár a saját ügyedben jársz el, akár meghatalmazottként, képviselőként online casino intézkedsz:

– adókártya igénylése,

– adóigazolás igénylése,

– illetőségigazolás igénylése,

– jövedelemigazolás igénylése,

– ügyfélkapunyitás,

– egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyintézés.

Időpontot az alábbi linkre kattintva foglalhatsz: http://nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa

Időpontot előjegyezni legfeljebb két hétre előre, és legkorábban a foglalás napját követő második napra lehet. Ha megadod az e-mail címed, visszaigazolást küldenek a foglalásod részletes adatairól. Előjegyzésedet legkésőbb előző nap éjfélig lemondhatod ugyanabban a rendszerben, ahol lefoglaltad.

Forrás: NAV