Top
Micsoda megkönnyebbülés – Szépségportál
fade
3229
post-template-default,single,single-post,postid-3229,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Micsoda megkönnyebbülés

Micsoda megkönnyebbülés

A fejbőrt is le kell néha radírozni.

Számos problémát okozhat, ha fejen a környezeti hatások, vagy a szervezetben lévő probléma miatt felesleges rétegek alakulnak ki. Sokan szenvednek a korpásodástól, a zsírosodástól, vagy a haj elvékonyodásától. Ha nem tud lélegezni a fejbőr a hajhagymák működése sem lesz egészséges. Van már készítmény minden problémára, de kérdés, hogy mennyire érik el azt a területet, ahol hatniuk kellene. Ahhoz, hogy a pakolások ténylegesen használjanak nem árt alaposan megtisztítani a hajjal együtt a fejbőrt is. Az sem mellékes szempont, hogy így sokkal könnyebb dolgozni a vendég hajával. 

Ez ma már nem luxus, több gyártó is kínál hámlasztó hatású sampont, radírt.

A L’Oréal Professionnel Soft Peel samponja mikrogyöngyökkel távolítja el a felesleges rétegeket és leszedi a zsírt is fejről. Ugyanakkor táplálja a hajat festés, melírozás után.

Kúraszerű használatra ajánlott a Wella Professionals Clear Scalp Shampeeling , ami kifejezetten a korpás fejbőr megtisztítására fókuszál.

Szintén kifejlesztette a maga fejbőr-radírozó termékét a Schwarzkopf Professional is. A BC Bonacure Hair & Scalp Deep Cleansing Pre-Shampoo mélyen tisztítja a fejbőrt az olajos szennyeződésektől, az elhalt hámrétegektől, a vegyi anyagok maradványaitól. A benne lévő bormenta felpezsdíti a vérkeringést, hűsítő, friss érzetet ad.

A KÉRASTESE mikroszemcséket tartalmazó hajfürdője, a Bain Exfoliant Purifiant leginkább a korpásodásra hajlamos hajra fejlesztették ki, de hat a túlzott zsírosodás ellen is. Az összetevőknek köszönhetően radírozás mellett a hidratáló hatást is kifejt a sampon.

A szőlőmagkivonatot tartalmazó, bio alapanyagokból készült ENERGIA INTERCOSMO Hydra Grape Seed Scrub radírja mélyen tisztítja a fejbőrt, emellett nyugtató és hidratáló hatású is.

Jó érzésekkel távozik a vendég, ha az igényeinek megfelelő kezelést kapja a szalonban. Ehhez hozzátartozik, hogy a speciális problémáira is megoldást kap. A fejbőr leradírozása egy olyan egyszerű eljárás, ami viszonylag kis ráfordítással nagyban fokozza a vendég elégedettségét