Top
Az álomszép bőrért – Szépségportál
fade
3381
post-template-default,single,single-post,postid-3381,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Az álomszép bőrért

Az álomszép bőrért

Az egész éjszakán át fent hagyható arcpakolások energiabombaként hatnak az arcbőrre.

Nem elég a kozmetikai szalonban kapott kezeléstől várni, hogy folyamatosan szép legyen a bőrünk. Az otthoni ápolás ugyanolyan fontos. Az éjszakai és a nappali krémek használata ma már alap, de az egész éjszakán át ható pakolások sokkal hatásosabban tudják feltölteni a bőrünket fontos anyagokkal. Ezzel meg tudjuk hosszabbítani a szalonkezelések eredményét.

Miért jó az egész éjszakás arcpakolás

Mert hosszabb ideig marad a bőrön, így sokkal mélyebb rétegeket tud elérni, mint a pár perces maszkok.  Ráadásul  éjszaka a szervezet működése is megváltozik. Ilyenkor, a nyugalmi állapotban regenerálódik, épül a test, így jobban hasznosulnak a bejuttatott hatóanyagok. Reggelre sokkal kipihentebb, hidratáltabb, puhább bőrre ébredünk. Viszont nem minden pakolás alkalmas arra, hogy órákon keresztül az arcon hagyjuk. Fontos,  hogy olyan terméket használjunk amelyet kifejezetten éjszakai pakolásként árulnak. Sajnos itthon a boltokban még nem sok ilyen terméket árulnak, online casino’s de néhány igazán jó készítményt beszerezhetünk külföldön, vagy az interneten keresztül.

A jó példák

Nálunk is kapható a Clinique Moisture Surge Overnight Mask maszkja. Gazdag, krémes állagú pakolás, akár minden éjszaka használható. A hazai kínálatot ezzel ki is lőttük. Érdekesebb képet mutatnak  a külföldön elérhető éjszakai maszkok legjobbjai. A Korres által gyártott Greek Yoghurt Advanced Nourishing Sleeping Facial ásványi anyagokban és fehérjében gazdag  görög joghurtot tartalmazó pakolása táplálja az extra száraz bőrt is.  Az egyedi összetevőinek köszönhetően a bőr saját vízmegtartó képességét turbózza föl a Khiel”s Ulrta Facial Hydrating Overnight Masque. A csak természetes összetevőkkel dolgozó Origins Drinks-Up Intensive Overnight Mask avokádó és sárgabarack-magolajat tartalmaz, ami feltölti a bőr víztartalékait. Nyári kánikulában talán a H20 Night Oasis Overnight Moisture Lock hidratáló zseléjét a legcélszerűbb használni, ami egyúttal hűsít is. Az összetevői között megtalálható a tengeri hínár és antioxidánsok is.

A szépségért a pihentető alvás mellett érdemes tehát jó minőségű pakolással is tenni. Amíg alszunk a pakolás dolgozik, és mi gyönyörű arccal ébredünk.