Top
Bobbi Brown – nektár és natúr nyár 2014 – Szépségportál
fade
3606
post-template-default,single,single-post,postid-3606,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Bobbi Brown – nektár és natúr nyár 2014

Bobbi Brown – nektár és natúr nyár 2014

Lágy arc, natúr szem és sokat ígérő, nektár ajak  és kész is a koktél megjelenés.

Ezen a nyáron Bobbi Brown kedvenc natúr színeit a kábító nektárral párosítja. Az árnyalatok tartománya a sárgabaracktól a friss rózsaszín korallon át  az őszibarackig terjednek, így mindenki  megtalálja a neki megfelelőt. Ezek a puha és finom színek azonnal felmelegítik az arcot és friss fényt adnak neki.

Pot rouge ajakra és arcra

Pot rouge

A nagymama emlékét idézi ez az új kreáció, ami ajakra rúzsként, az arcra pedig porosítóként használható. A gazdag korall árnyalat biztosítja a bőr könnyedén egészséges ragyogását.

 

Nectar & Nude szemhéjpaletta

A nyári Bobbi Brown kollekció központi eleme a hat csodás mindennapi használatra is alkalmas színeket tartalmazó paletta. A megfelelő ajakfénnyel párosítva igazán modern megjelenést kölcsönöz viselőjének. Körömlakkal kiegészítve  pedig tökéletes az összhang.

eye

Nail_Polish_Nectar+Nude_RGBLip_Gloss_Nectar+Nude_RGB

 

Shimmer_Brick_Apricot_rev_RGB                                                                          Eredetileg a New York-i divathétre készült a fénylő barack paletta, amely az arany nektártól a meleg  barnásszürkén át a jeges korall-rózsaszínig gyöngy pigmenteket tartalmaz.