Top
Új anti-aging termék a NUXE-tól – Szépségportál
fade
3634
post-template-default,single,single-post,postid-3634,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Új anti-aging termék a NUXE-tól

Új anti-aging termék a NUXE-tól

Újabb innovatív anti-aging terméket dobott a piacra a francia Nuxe.

A negyven év feletti nőket célozza meg Franciaország vezető anti-aging bőrápolási szakértője a Nuxe új terméke: a kínálatot bővítő Merveillance Expert elnevezésű család a látható mimikai ráncok eltüntetését segíti elő.

A NUXE a növények, ezen belül is a virágok felhasználása során szerzett nagy tapasztalatára támaszkodik, s a krém egy olyan fehérjére, a vimentinre épít, amelyet eddig kevésbé tanulmányoztak – kozmetikai szempontból legalábbis. Annak ellenére sem, hogy a ráncok és a petyhüdtség ellen véd ez a fehérje.

NUXE cr-merveillanceAz egyedülálló, természetes, oldószer-mentes és öko-olajkinyerési eljárással készülő termékhez egy olyan növényből vonnak ki hozzávalókat, amit a kozmetikai ipar eddig nem használt. A sásliliomról (hemerocallis) van szó. A virág hajnalban nyílik és alkonyatkor összecsukódik… majd másnap minden kezdődik elölről. A hagyományos kínai gyógyászatban használják a gazdag és aktív molekulákat, flavonoidokat, karotinoidok és telítetlen zsírsavakban gazdag virágot.

A kellemes virágillatú és krémes textúrájú termékcsalád öt tagból áll: szérumból, ránctalanító, illetve tápláló nappali krémből, ránctalanító szemkrémből és éjszakai krémből.

 

Zsuzsa N. Vadász