Top
2014 Trend: CND Paradise Kollekció – Szépségportál
fade
3333
post-template-default,single,single-post,postid-3333,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

2014 Trend: CND Paradise Kollekció

2014 Trend: CND Paradise Kollekció

A finom tavaszi hippi színeket a merész, élénk színekkel teli CND Paradise kollekció követi. A hat új szín Vinylux és Shellac színekben is érkezik.

Bicycle Yellow – Ez az élénk sárga már létezik mint Vinylux körömlakk, most ez agyönyörű, merész szín Shellac árnyalatban is megjelenik.

Electric Orange- Egy másik, már létező Vinylux szín, élénk naracssárga, mely Shellacként érkezik.

Sultry sunset – mély rózsaszín

Lush Tropics – az elképzelhető legélénkebb zöld

Cerulean Sea – egzotikus kék

Tango Passion – mély, élénk lila.

CND-Vinylux-Summer-Shades1

CND-Shellac-Summer-Shades

 

paradise-cnd-additives-kit_1024x1024.jpg?v=1391817384Image-4Az új élénk árnyalatokhoz a CND Paradise kollekcióban csillámokat is találunk, mely egy ajándék palettát és spatulát tartalmazó tartalmazó kis dobozban kerül a polcokra. Színeit a trópusi homok, napfelkelte és ennek csodálatos színvilága ihlette. Ezzel együtt egzotikus illatú kéz- és testápolókkal kényeztethetjük el a vendégeket, tökéletes trópusi légkört varázsolva a szalonban.