Top
Íme, a környezetkímélő mintarúzs! Amely lebomlik – Szépségportál
fade
4356
post-template-default,single,single-post,postid-4356,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Íme, a környezetkímélő mintarúzs! Amely lebomlik

Íme, a környezetkímélő mintarúzs! Amely lebomlik

Világújdonsággal rukkolt elő az Orlandi: az amerikai cég száz százalékban biológiailag lebomló mini mintarúzs rendszert fejlesztett ki.

A TouchUps™ néven szabadalmaztatott újdonság forradalmasítja a rúzsminta-piacot, lévén száz százalékig biológiailag lebomló, egyszer használatos applikációs rendszer, amit egyébként nem csak rúzsok bemutatására lehet használni. Használata könnyű és higiénikus, nem szólva arról, hogy hatékony és biztonságos kipróbálást tesz lehetővé, ráadásul a rúzshasználat szokásos illúzióját is megőrizte.

mintarúzs 2jpgEgyéb előnyei is vannak – ezekről is lehet olvasni az Orlando honlapján. A többi között arról, hogy költséghatékony megoldást jelent és magasabb szintre emeli a kozmetikai mintakínálat rendszerét, a legjobb megoldásként emlegetik kozmetikai cikkeket árusítók számára, vagy éppen promóciós akciókban.

A TouchUps®-ot egy Sao Paolo-i vásáron mutatták egyébként be, s egyelőre tesztformátumban létezik. Teljes egészében lebomló cellulózból készül, ám egyébiránt teljes egészében úgy „viselkedik”, mint a normál rúzsminta, feltétele, használata, színskálája, stb. megfelel a kívánalmaknak – derül ki a premiumbeautynews.com ezzel foglalkozó minapi cikkéből.

Zsuzsa N. Vadász