Top
Új színfolt a smink termékek palettáján – Szépségportál
fade
1540
post-template-default,single,single-post,postid-1540,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Új színfolt a smink termékek palettáján

Új színfolt a smink termékek palettáján

Egy sokéves múlttal rendelkező lengyel kozmetikai cikk gyártója Magyarországon is bemutatkozott.

DSC_0502A saját kutatólaboratóriummal rendelkező cég saját fejlesztésű termékeket dob piacra, melyek   bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag többszörösen bevizsgáltak. Mindemellett a termékeket nem tesztelik állatokon.

A Hean története 30 éve kezdődött. A dekorkozmetikumok piacán  Lengyelország egyik legkedveltebb márkájává nőtte ki magát. Az utóbbi időben nyitott az arc és testápolás felé,  termékek  széles skáláját vonultatja fel ezekben a kategóriákban is .

Különös figyelmet fordítanak a kozmetikumok használatának biztonságosságára, a vonatkozó előírások szigorú betartásával, a GMP, azaz a Good Manufacturing Practice követelményeinek megfelelően készülnek a termékek. A receptúrákban a lehető legalacsonyabbra csökkentették az allergén anyagok jelenlétét.