Top
Trendi marad a felnyírt férfifrizura – Szépségportál
fade
2328
post-template-default,single,single-post,postid-2328,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Trendi marad a felnyírt férfifrizura

Trendi marad a felnyírt férfifrizura

A férfiak általában szeretik gyorsan és egyszerűen elintézni a frizurájukat – de szerencsére azért nő azoknak a tábora, akik odafigyelnek a trendekre. Mit kínáljunk nekik az idén?

 

Habár szakmai körök előrejelzése szerint az idén lesznek olyan új/módosított férfifrizurák, amelyek (ismét) divatba jönnek, nem kell aggódniuk a fodrászoknak: a változás lassú, van idő adaptálódni hozzá. Már csak azért is, mert az is biztonsággal előre jelezhető, hogy a tavalyi divatos frizurák, vágások közül több az idén is trendi marad.

A tavalyi esztendő összességében kiváló volt nem csak a férfidivatot befolyásoló, annak alakításában tevékenyen résztvevők számára, de a frizuratrendeket meghatározók is olyat alkottak, ami ki fogja állni az idő próbáját – írja a kifejezetten a férfi hajviseletre szakosodott  http://www.menshairstyletrends.com. A szakportál felmérése szerint öt uralkodó frizura volt 2013-ban. Ezek közül háromhoz ugyanúgy kell vágni a hajat – más szóval, egy hajvágással három frizurát tudunk ajánlani a vendégeinknek. A fejtetőn hossza(bba)n hagyott haj, ami hátul és oldalt fel van nyírva – ez teszi lehetővé a többféle fésülést.

Az idén is kitart a tavalyi nagy divat, a szintén többféle casino online módon fésülhető haj az igazán trendi, mégpedig a hátrafésült frizurafajta, ami a modellek, a celebek és a hipszterek között a legkedveltebb volt 2013-ban. A felnyírt hajat egyenesen hátra is lehet fésülni, de keresztbe és átlósan hordva is divatos frizurát eredményez. Felnyírás nélküli vágás esetén tanácsos választékot tenni a hajba (mégpedig jó mélyen), s az ellenkező irányba fésülni a tincseket. Némi változás, hogy a fejtetőn hagyott haj kissé meghosszabbodott a tavaly megszokotthoz képest. Mindenesetre a szakportálon érdemes megnézni a részleteket is, azt, hogy egy-egy apró változtatással mennyire más frizurát kaphatunk. Ugyanott tanácsot is kapunk arra, hogy milyen termékeket érdemes bevetni a fésülés, formázás során.

 

Zsuzsa N. Vadász