Top
Gwen Stefani: új OPI körömlakk kollekció – Szépségportál
fade
2383
post-template-default,single,single-post,postid-2383,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Gwen Stefani: új OPI körömlakk kollekció

Gwen Stefani: új OPI körömlakk kollekció

Ahogyan minden évben, az OPI körömlakk kollekcióját ismét egy világsztár inspirálta, így jött létre az eddigi legütősebb együttműködés.

gwenstefaniopi9

A Gwen Stefanival közösen létrehozott hét új, limitált kiadású OPI körömlakk áttörő újdonságokat kínál. Többek között a kollekció tartalmaz egy piros lakkot, ami Gwen saját piros rúzsa előtt tiszteleg; egy félig matt, szatén fedőlakkot, ami arany és fekete árnyalatokkal játszik és egy tükörfényes króm színt egy speciális alaplakkal.  

A  Metropolitan Museum Costume Institute “Punk: Chaos to Couture,” , azaz Punk: A káosztól a divatig szavakkal fémjelzett gálát rendezett 2013-ban. Az OPI alelnöke és egyben művészeti vezetője, Suzi Weiss-Fischmann a gála inspirációjának hatására döntött úgy, hogy létrehoz egy olyan kollekciót, amely a zenének a divatra gyakorolt hatását ünnepli. “Gwen tapasztalt énekes, zeneszerző és divattervező, kivel lehetne nála jobban együtt dolgozni?” – mondja Weiss-Fischmann. “Mindenki ismeri a védjegyévé vált piros ajkait, merész sminkjét és körömdíszítéseit, Gwen a szépséget használja saját stílusa kiegészítésére” – hangzik Weiss-Fischmann mondata a cég által kiadott sajtóközleményben.

gwenstefaniopi3A Gwen védjegyévé vált piros árnyalat, az Over & Over A-Gwen speciális díszcsomagolásban lesz elérhető, ami Swarovski kristályokat és többféle színű és formájú strasszokat tartalmaz, valamint hozzájuk egy ragasztót – így könnyű lesz különleges mintákat alkotni.

gwenstefaniopi4

 

 

A Gwen lemezeiről elnevezett OPI körömlakk színek, Love.Angel.Music.Baby. és 4 in the Morning új, félig matt, selyemfényű lakkokat tartalmaznak, amelyek fedőlakk nélkül viselhetők.

 

 

gwenstefaniopi8

 

A Push and Shove merész króm árnyalat, szintén fedőlakk nélkül hordható, de speciális alaplakkra van szükség, ez pedig a Lay Down That Base. Egy vékony réteg ebből a Lay Down That Base lakkból, és két vékony réteg magából a Push and Shove lakkból és megkapjuk a tükör hatású eredményt.

 

 

Az új OPI körömlakk kollekciót két fényes, krémes lakk és egy csillogó csillámos lakk teszi teljessé:  a Hey Baby és az I Sing in Color, valamint az In True Stefani Fashion.

gwenstefaniopi5gwenstefaniopi6gwenstefaniopi7