Top
Ragyogó orchidea áradat: az év színe a körmökön – Szépségportál
fade
2285
post-template-default,single,single-post,postid-2285,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ragyogó orchidea áradat: az év színe a körmökön

Ragyogó orchidea áradat: az év színe a körmökön

Kiválogattunk néhány ragyogó orchidea színű terméket, hogy a körmeink is képviseljék a 2014-es trend színt.

L-NLB87-GrapeFit

OPI - Significant Other ColorDoYouLilacIt

LuckyLuckyLavender

Az OPI több lakkja is kitűnő alternatívája a ragyogó orchideának. Ki a rózsaszínbe, ki a lilába hajló színeket kedveli inkább, mindenki kedvére válogathat a megszámlálhatatlan körömlakkból. Külön ajánljuk a Grapefit, Significant Other Color, Do You Lilac It és a Lucky Lucky Lavender színeket. 

 

CND-VINYLUX-in-Lilac-Longing

 

CND-Shellac-Lilac-Longing

 

A CND színeivel könnyű dolgunk van. A legtöbb árnyalat egyaránt kapható Vinylux körömlakk és Shellac tartós zselés lakk formájában. Így bármilyen ápolásra is vágyik a vendég, teljesíthetjük kívánságát. A Lilac Longing szín is azok közé tartozik, amelyek mindkét formában kaphatók.

maniqcolor-rosequartz101maniqcolor-fuchsia101

 

 

A YoungNails színei, a Rosequartz és a Fuchsia színes manikűr zselék formájában elérhetők. És íme még két ötlet: glitterek és színes porok egyaránt kaphatók a trendi színekben.

L-Illum-Fuchsia

PopBright-Orchid

 

 

 

A vékony ecsetes, díszítő lakkok piacán sincs hiány a lilás árnyalatokból. A lilás ragyogó orchidea szín jól kombinálható az év többi trendszínével, más pasztell árnyalatokkal. Az EZ Flow Taffy Treat és az IBD MyBabe tartós gél lakkjai szintén a pasztellbe hajló árnyalatok trendjét követik.

orchidealakk1

A Cuccio egy különösen elegáns csomagolású, de színében is exkluzív hatású lilát kínál. Szintén gyönyörű formájú a Sparitual trendszínének csomagolása. Legszívesebben a képről a kezébe venné az ember és elkezdené kenni. Az Orly háza táján sincs hiány a ragyogó orchidea árnyalatokból, mi azonnal találtunk három gyönyörű színt, de ez nem jelenti azt, hogy a választék kicsi lenne. Sőt, gyakorlatilag mindenhol érdemes még körülnézni. Igazából mindenhol rengeteg csodálatos színt találunk, csak győzzünk válogatni.

orchidealakkok2