Top
Masszázs tetőtől talpig – segítség a választáshoz – Szépségportál
fade
2518
post-template-default,single,single-post,postid-2518,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Masszázs tetőtől talpig – segítség a választáshoz

Masszázs tetőtől talpig – segítség a választáshoz

Milyen masszázst kínáljunk a vendégeinknek? Mi magunk milyet válasszunk? Fontosabb a kérdés, mint gondolnád!

KÖNYV Masszazs_tetotol_talpigAki csak teheti, igyekszik minél komplexebb szolgáltatást nyújtani a szépülni vágyó hölgyeknek-uraknak a szalonjában, legyen szó kozmetikai, fodrászati vagy kifejezetten manikűrre-pedikűrre szakosodott szalonról.  Nem véletlen, hogy egyre több helyen kínálnak különféle masszázsokat is. Ehhez persze szakemberek kellenek – ahhoz azonban elég utána olvasni, hogy milyen masszázsfajta illik a leginkább a mi szalonunk profiljába. Ehhez nyújthat mankót ez a könyv.

A szelíd gyógymódok alkalmazása online slots jelentős segítség mind a betegségek megelőzésében, mind pedig a gyógyításban. Ennek leghatásosabb módjai – a talpmasszázs mellett – a kézmasszázs, a testmasszázs, a fülkagylón található reflexpontok masszírozása, a csípésterápia, az akupresszúra, a relaxáció, a különféle fürdőkúrák, stb.

A témák kiválasztásában az a szándék vezette a szerzőt, hogy bemutassa a leghatásosabb házilag alkalmazható természetes gyógyeljárásokat röviden, és megtanítsa az érdeklődőket azok gyakorlati alkalmazására is. E technikák elsajátítását magyarázó ábrák segítik.

Fási Katalin nem riad vissza a kényes témáktól sem, nagy beleérző képességgel segít megoldást találni az „intim szférában” felmerülő gondokra, a párkapcsolati válságokra a serdülőkortól az idős korig.

[stextbox id=”portal” float=”true” width=”300″]Fási Katalin
Masszázs tetőtől talpig
Kossuth Kiadó[/stextbox]

Zsuzsa N. Vadász