Top
Tavaszi top-tíz a Tengerentúlról – Szépségportál
fade
4209
post-template-default,single,single-post,postid-4209,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tavaszi top-tíz a Tengerentúlról

Tavaszi top-tíz a Tengerentúlról

Összegyűjtötte az idei tavasz top-tíz legnépszerűbb szépségipari termékét a világszerte nagyon látogatott amerikai huffingtonpost.com.

A tíz nevesített termék között van olyan, amely bőrünket teszi sugárzóvá, vagy éppen a narancsbőrt csökkenti combunkon-popsinkon. Örökérvényű igazság: amikor eljön a tavasz, mi magunk is szeretünk megújulni, s ha nem is kompletten, de azért némileg megváltoztatni a külsőnket. A változáson képesek átsegíteni az alábbi szuper szépségipari termékek.

Minden további szószaporítás nélkül, lássuk, mi az a tíz termék, amely a tengerentúli nők számára a legfontosabbak az idén tavasszal. Íme a top-tíz:

1. SK-II Facial Treatment eszencia: a bőrt hidratáló üdítő eszencia, amely egyben segíti a sejtmegújulást is.

2. Josie Maran 100 százalékosan tiszta Argan Oil: egyre gyakoribb az argán olaj széleskörű hasznosítása a szépségiparban, miután tele van E-vitaminnal és a bőr számára szükséges zsírsavakkal.

3. CLINIQUE Cheek Pop: teljesen természetesnek ható, számos árnyalatban elérhető arcpirosító.

4. Yves Saint Laurent TOUCHE ECLAT a „toll”, amely üdévé, foltmentessé varázsolja a szem környékét, vagy akár eltünteti az arcon lévő foltot is.

5. Benefit Cosmetics They’re Real! Mascara: a fekete szempillaspirál meghosszabbítja, begöndöríti, megemeli a szempillát, amelynek egyes szálait elválasztja egymástól.

6. Bumble and bumble Surf Spray: a tengervízalapú hajformázó spray tömeget ad a hajnak, segítségével szélfútta frizurát varázsolhatsz.

7. Urban Decay Naked3: egy fantasztikus szín-összeállítású, 12 természetesen árnyalatból álló, szemhéjpúder-szett, ecsettel.

8. Dior Addict Lip Glow: ajakbalzsam, amely természetese szít kölcsönöz az ajkaidnak, miközben hidratál és véd is.

9. Buxom Full-Bodied Lip Gloss Collection: hat, különféle árnyalatú ajakszínező, az idei szezon egyik legnagyobb durranása, mivel telt, fénylő ajkakat varázsol, miközben véd és táplál is.

10. Bliss Lean Machine: wellnesz által inspirált kontúrozó rendszer amely nem csak szebbé , egészségesebb kinézetűvé varázsolja a bőrt, hanem egyben csökkenti a narancsbőrt is.

 

 

 

 

Zsuzsa N. Vadász