Top
Nyári hajápolás: tippek otthonra - Szépségportál
fade
4343
post-template-default,single,single-post,postid-4343,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Nyári hajápolás: tippek otthonra

Nyári hajápolás: tippek otthonra

A szalonból friss, egészséges hajjal távozik a vendég, de fontos, hogy megfelelő tanácsokkal lássuk el az otthoni nyári hajápolás terén is.

A haj 10-15% vizet tartalmaz, és a nyári napokon a víz egy része elpárolog. Nagyon fontos, hogy ezt a veszteséget pótoljuk és rendszeresen feltöltsük a haj vízraktárait is.

A nyári napokon is friss, hidratált bőrre és hajra vágyunk mindannyian, de ezért otthon is tenni kell, nem elég egy alkalom a fodrásznál, ahol megfelelően kezelik a hajunkat. A Schwarzkopf.com nyári hajápolás tippjei segítenek, hogy hajunk egészséges és hidratált legyen.

1. Válasszunk olyan sampont, amely segít megőrizni a haj nedvesség tartalmát!

2. A tartalom a fontos: ideális esetben a nyári hajápolási termékeknek keratint, panthenolt, aloe verát vagy mentát kell tartalmazniuk, ezektől a hajunk sokáig friss érzést kelt.

3. A testpermetek nemcsak test bőrét hidratálják, hanem a fejbőrt is. Nyugodtan fújjunk hajunkra is belőle, a friss illatuk sem utolsó!

4. Az izzadás hűti a bőrt, így a fejbőrt is, viszont a hajunk így gyorsabban zsírosodik is. A megnövekedett faggyútermelés gyakoribb hajmosást követel a forró napokon. Használj langyos vizet a samponozáshoz, online casino ez a hajnak, a fejbőrnek és a keringésnek is jót tesz. Bánj gyengéden a hajaddal, így csökkenni fog az izzadás mértéke is.

5. A hajápoló olajok a nap által roncsolt hajat rengeteg tápanyaggal látják el. Használatuk kényelmes, száraz és nedves hajra is használhatók.

6. Egy hosszú, strandon töltött nap után a hajmaszkok megnyugtatják a fejbőrt és kondicionálják a hajat.

7. A nyári forróság különösen a hajvégeket károsítja. A hajvég ápolókkal könnyen megakadályozhatjuk a kiszáradást.

8. Végül a végtelenszer ismételt nyári tény: igyunk minél több vizet, hiszen a belülről kifelé tápláljuk hajunkat és bőrünket a leghatékonyabban. A szénsavmentes ásványvíz és a cukormentes tea a legalkalmasabb, hogy tetőtől talpig megőrizzük hidratáltságunkat!