Top
Francia körmök esküvőre - Szépségportál
fade
4338
post-template-default,single,single-post,postid-4338,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Francia körmök esküvőre

Francia körmök esküvőre

Vajon trend-e a francia köröm, netán kissé elavult, ti milyen körmöt készítetek egy menyasszonynak?

Egyes vélemények szerint a francia köröm már rég nem divatos, különösen esküvőre számít nagyon elavultnak. A menyasszonyok már nem követik a tradíciókat és ez alól a köröm sem kivétel. Egy színes, csillogó, strasszokkal kirakott köröm sokkal trendibbnek számít. Bátran használjunk krémes, de akár élénk színeket, mint a korall, az esküvő választott színvilágához illeszkedően. Ha például a szalvéták, meghívók, terítők a pár monogramjával vannak díszítve egy bevállalós menyasszonynak a körmei is lehetnek monogramosak, akár még a lábujjain is.

fingernails-259972_1280Mások szerint a francia örök klasszikus. Sosem megy ki a divatból és minden korosztálynak jól áll. Nem beszélve arról, hogy az esküvő csak casino online egy nap, a francia pedig biztosan passzol a nászúton felvett összes ruhához is, hiszen bármilyen színnel jól harmonizál. Minden stílus kitűnő kiegészítője, a tengerparton és a kaszinókban egyaránt jól mutat.

Ha nem épített körömről beszélünk, hanem lakkozásról vagy lakkzseléről szintén alternatíva lehet a francia, de egy jól kiválasztott szín néhány strasszkővel valószínűleg jobban mutat a természetes hosszúságú körmökön.

Az biztos, hogy a francia körömmel nem lövünk mellé, de vajon elegánsabb-e 2014-ben egy frissebb, mozgalmasabb színt választani? Ti mit gondoltok?