Top
Flora & Fauna, a CND új kollekciója – Szépségportál
fade
4601
post-template-default,single,single-post,postid-4601,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Flora & Fauna, a CND új kollekciója

Flora & Fauna, a CND új kollekciója

Januárban dobja piacra legújabb, körömlakkból,géllakkból és kiegészítőkből álló, Flora & Fauna nevű kollekcióját a CND™ .

Mint ahogyan az a nevéből is következtethető, a természet inspirálta a CND Flora & Fauna kollekcióját, amelynek színvilágát a pasztell árnyalatok, motívumait pedig az egyszerűség jellemzi. Az egész kollekció az egyszerűségében csodálatos természetet adja vissza.
A kollekció normál körömlakkból, géllakból, kiegészítőből áll.

CND® SHELLAC®

2015_01_21_CND_ FLORAFAUNA_SH

A nyugalmat árasztó – januárban piacra kerülő – pasztell árnyalatokat képviseli a hat körömlakk, ezt az elnevezésük is hűen tükrözi, hiszen olyan neveket kaptak, mint a pitypang,vagy a frézia. Íme a körömlakkok:
Dandelion
Fragrant Freesia
Salmon Run
Wild Moss
Creekside
Field Fox

VINYLUX®

2015_01_21_CND_ FLORAFAUNA_VL

A napi használatra szánt fenti hat árnyalat kettő továbbival kiegészítve teszi teljessé a Vinylux elnevezésű tartós géllakk kollekciót, amelyek a következő darabokból állnak:
Dandelion
Fragrant Freesia
Thistle Thicket
Salmon Run
Blush Teddy
Wild Moss
Creekside
Field Fox

CND™ Additive

2015_01_21_CND_ FLORAFAUNA_ADD

A fenti két kollekció kiegészítőjeként kínálja a CND az úgynevezett Additive (=adalék, kiegészítő) termékcsoportját, amelyek fényt és dimenziót adnak a körömlakkoknak. A következő öt darabból áll ez a kollekció:
Hydrangea Bloom
Dream Lily
Nectar Glaze
Silver Ponyfoot
Hummingbird

Minták

A CND honlapján található tavaszi stíluspéldák is mutatják, milyen szép körmöket lehet készíteni az új kollekció segítségével. Ezt a következő linken találod:

Érdemes megnézni a kollekciót bemutató filmet, amelyet itt tölthetsz le.

Zsuzsa N. Vadász