Top
Sunset Bash – az új Creative Play kollekció – Szépségportál
fade
5501
post-template-default,single,single-post,postid-5501,single-format-gallery,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Sunset Bash – az új Creative Play kollekció

Sunset Bash – az új Creative Play kollekció

Az új Creative Play Sunset Bash kollekció 8 csodaszép nyári színnel lepett meg minket ! Egyből a nyárba repít  a horizonton lemenő nap színeire emlékeztető árnyalatokkal.

Személy szerint alig vártam, hogy kikenhessem ezeket a nyári, Sunset bash színeket! Mindegyik elrabolta egy kicsit a szívem és mivel picit siettem a kikenéssel ezért külön jó hír, hogy a színek két vékony rétegben tökéletesen fedtek, ami nem is volt meglepő hiszen hozta a Creative Play lakkoktól elvárt szintet.

Ami viszont a kollekcióból az abszolút kedvencem lett, az a Teal the wee hours nevű lakk de a miértjére még visszatérek, amikor egyesével picit bemutatom a színeket!

Amit én kifejezetten szeretek a Creative Play lakkokban, hogy sokkal különlegesebb az ecset kidolgozása mint más lakkoké és emiatt gyerekjáték a munka vele, konkrétan ráfekszik a köröm felületére és nem húz csíkokat sem!

Különösen tetszik benne, hogy nem csak rikító színeket tettek a kollekcióba, pár pasztell szín is helyett kapott amik szerintem még tökéletesen passzolnak is egymáshoz, ha nem csak egyszerű egyszínű lakkozást választanál!

Bár én mivel nyáron semmi se sok, az összes színt felkenném ha lenne egy kezemen nyolc ujjam, de még így sem kizárt, hogy kitalálok majd valami mintát amin az összes szín picit előtérbe kerülhet.

cnd-creative-play-sunset bash-tangerine rush      Tangerine rush

Elsőre tartottam ettől a színtől mert a narancssárga kicsit sem tartozik a kedvenc színeim közé , de ebben a színben megfogott valami. Annyira passzol a többi árnyalathoz, hogy kicsit sem lóg ki a sorból!
Ez az a szín ami tökéletes választás, ha nyáron jól lebarnul az ember!

cnd-creative-play-sunset bash-fuchsia fling

 Fuchsia Fling

Ez egy igazi “Must have” szín! Nem is rgoznám tovább, hiszen ez a szín mindenhez passzol, és mindenkinek jól áll!

 

cnd-creative-play-sunset-bash-teal the wee hours

Teal the Wee Hours

A legkülönlegesebb számomra! Nem elég, hogy gyönyörű árnyalatú egyáltalán nem erős színű kék, de még mattra is szárad és nem picit mattra, nem foltokban mattra, hanem teljesen matt felület keletkezik! Ha fényt teszel rá nyoma sincs annak ,hogy bármiben is különbözne a többi lakktól, de ha csak egy estére/ hétvégére kennéd fel így is különleges manikűrt készíthetsz pofon egyszerűen!

Skymazingcnd-creative-play-sunset-bash-skymazing

Ez a szín az ami kiegészíti számomra a kollekciót, a picit semlegesebb színével és a nagyon apró csillogásával igazi Jolly Joker, amit minden színhez párosíthatsz!

                                              Shady Palmscnd-creative-play-sunset-bash-shady palms

A mentás színekkel is mindig bajban voltam, mert körömlakkból sosem találtam olyat, ami 6 réteg felkenés után tökéletesen fedett volna. Viszont most, hogy kipróbáltam és megbizonyosodtam róla, hogy nem a szín volt a hibás bátrabban fogom használni!

 

cnd-creative-play-sunset-bash-barefoot bash

Barefoot Bash

Nekem ez az árnyalatú lilás szín mindig a gyengém! Most sem volt másképp.
A Shady Palms lakkal egyszerűen mintha egymásnak teremtették volna őket!

cnd-creative-play-sunset-bash-party royally

Party Royally

Ez a másik olyan szín amivel sosem foghat mellé az ember! Egyszerre elegáns és dögös, biztosan minden nyári eseményre passzol!

Excnd-creative-play-sunset-bash-express your em oceanspress Your Em-oceans

Természetesen a nyárból nem maradhat ki a csillogás sem! Ez a szín pont akkora kedvenc számomra mint a CND™ Shellac™ Shimmering Shore szín az idei nyári kollekcióból. A Rhythm and Heat is pontosan olyan  tűzes meleg kollekció, mint a nyári éjszakákra való Creative Play Sunset Bash.

TIPP:
Mivel tökéletes fedést biztosítanak, így a legélénkebb és egyedibb körmöket varázsolhatod magadnak a CND™ és :YOURS közös gyermekével a Loves CND nyomdalemez mintáival megkoronázva!

 

Klein Fanni