Top
Ezek a körömtrendek az idén tarolni fognak – Szépségportál
fade
5461
post-template-default,single,single-post,postid-5461,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ezek a körömtrendek az idén tarolni fognak

Ezek a körömtrendek az idén tarolni fognak

A koreai körmös posztok felrobbantották tavaly az Instagrammot és a Pinterestet – lehetetlen nem észrevenni! Ezek a lenyűgöző kollekciók az idei trendeknek is meghatározó elemei lesznek.

Mit várhatunk a koreai körömművészektől 2017-ben -tették fel a kérdést a Byride-nél Sarah Lee-nek, a Glow Recipe és Alicia Yoont-nak a Peach és Lily szépségszakértőjének. Mindkettejük beszélt Dél-Korea egyik legismertebb körmösének, Eunkyung Parknak a hatásáról, aki a Seoul Unistella szalon tulajdonosa, s leginkább az ő nevéhez köthetők az új irányok. Összegyűjtötték Park csodás kreálmányait is, hogy bemutassák Lee és Yoon előjelzéseit.

Készülj a csodára! Ime a 2017-es koreai körömtrendek, amiktől az idén felrobban majd az internet…

Gyémánt körmök

Lee és Yoon egyetértenek abban, hogy a gyémánt köröm jelenleg az abszolút uralkodó trend. Park kreációjánál, az összetört üvegfelületű körömnél fóliával dolgozik. Minden fóliarétegen külön tükröződik a fény, úgy mint a gyémánton”- emelte ki Lee.

Futurisztikus körmök

Lee az idei trendekről szólva azt jósolja, hogy ahogy időben haladunk előre, egyre több olyan díszítéssel fogunk találkozni, ami túlmutat a köröm felületén.

Ennek egy érdekes példája a köröm felületéhez képest erőteljesen meghosszabbított fém keret. A kreáció olyan érzetet kelt mintha ketrecbe zárnának.

Negatív színek

A 2016-ben robbant be a divatirányzatok közé, a negatív tér, ami Yoon szerint az idén is meghatározó lesz. Egyre több olyan kreáció készül, ahol a körmön üresen hagynak részeket, amelyre szokatlan geometriai formákat terveznek.

Játék a cuticulával

Szintén tavaly kezdődtek azok a kísérletek, ahol a köröm hátsó bőrredőjét körülvevő résszel, a cuticulával játszanak a körmösök. Egyre nagyobb hangsúlyt kap ez az íves rész, idén is várhatók meglepetések.

Magassarkú körmök

A cuticula körmök egyik verzióját jelentik azok a díszítések, ahol kimaradnak részek a lakkozás közben. Ezek olyan érzetet keltenek, mint egy szép láb magassarkú cipőbe bújtatva.

Felezett körmök

Yoon kiemelte azt is, hogy rengeteg olyan díszítéssel találkozott, ahol a különböző színek és negatív tért variálták. Ezekből vicces grafikák születtek izgalmasan osztva a köröm felületét. Ebben a díszítésben az a legjobb Yoon szerint, hogy az összes körmön másféle szín is lehet akár felesben, így a 10 körmön 20 féle különböző lakk lehet.

Tetovált körmök

Yoon ezt az utcai trendet kiáltotta ki annak, ami igazán naggyá nőheti ki magát az idén – a tetovált körmök. Itt néhány körmön nincs szín csak ragasztott tetkó matrica illusztrációkkal és grafikákkal.

(via: Byrdie)

Teca