Top
Szempillaspirál – így viszonyulnak hozzá a francia nők – Szépségportál
fade
4756
post-template-default,single,single-post,postid-4756,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Szempillaspirál – így viszonyulnak hozzá a francia nők

Szempillaspirál – így viszonyulnak hozzá a francia nők

Ismét bebizonyosodott: a szempillaspirál, a nő legfontosabb eszköze és fegyvere. Nem is akármilyen nőé, hanem a franciáé. Akire, ha nem is feltétlenül példaképként, de azért egyfajta útmutatóként tekintünk.

 

Mert hiába változott-változik a világ, s a szépségipar és persze a szépségideálok is, nem tagadható, hogy továbbra is a „francia nőt” tekintjük követendő példakénként. Így azután igencsak érdekes az ő körükben végzett felmérés eredménye.

Az alább ismertetett felmérést az egyik legmenőbb beauty box, a Glossybox készítette, amely előfizetéses rendszerben kínál meghatározott összegért szépségipari termékből, illetve az eredeti termék kisebb kiszerelésű változatából összeállított szépségdobozt. A felmérés rávilágított arra, hogy a francia nők közel 40 százaléka számára a szempillaspirál az első és legfontosabb szépészeti eszköz. A Glossybox saját 18 és 35 év közötti előfizetőit vonta be a kutatásba, s 3982 választ dolgozott fel.

A válaszadók 92,3 százaléka egyetértett azzal az állítással, hogy mindig indokolt szempillaspirált használni, 72 százalék pedig az oknak azt nevezte meg, hogy mindig a legjobb formáját akarja mutatni. 12,8 százalék egyébként az önbizalom növelése miatt festi ki szempilláit.
Ne lepődj meg, ha a partnered előtt kifestett szemmel szeretsz csak mutatkozni – ezzel így van a francia nők 73 százaléka. Ráadásul 39 százalék a munkatársai előtt sem hajlandó megjelenni a maga festetlen valójában – olvasható a  premiumbeautynews.com portálon.

S hogy ki, mennyit kész áldozni minderre? Meglepően kevés pénzt költenek – 34,5 százalékuk havonta átlagosan 10-25 eurót, 31,2 százalékuk pedig 25-45 eurót.

Zsuzsa N. Vadász