Top
Illóolaj és tibeti hangtálak – Szépségportál
fade
3186
post-template-default,single,single-post,postid-3186,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Illóolaj és tibeti hangtálak

Illóolaj és tibeti hangtálak

Az illóolaj hatásait felerősítik a tibeti  hangtálak harmonikus rezgései. Együttes használatuk segít megőrizni a test és a lélek harmóniáját.

Orchids, candles and singing bowlEzek a különleges anyagok a fizikai, biokémiai hatáson túl rendelkeznek egy nagyon finom éteri minőséggel. Képesek az ember lelkével együtt rezonálni. Segítenek felszínre hozni, feloldani és átalakítani a visszahúzó érzelmeket, hogy annak helyét az életöröm vegye át.

A vendég igényei alapján kell kiválasztani a megfelelő illóolaj-keveréket. Ezek a speciális összetételű esszenciák hozzásegítenek nyugalom és vidámság eléréséhez, az életünk megváltoztatásának, megújulásunk elindításához, és van olyan keverék, amely az immunrendszerünk erősítéséhez járul hozzá.

Az illatok már a szobába lépve egy más minőségű teret hoznak létre, ami tibeti hangtálak zengésével együtt pillanatok alatt a nyugalom és a belső béke pihentető állapotát teremti meg.

[stextbox id=”portal” float=”true” width=”600″]

VÁLTOZÁS illóolaj keverék.
Egy speciális, 11 illóolajból álló keveréket kimondottan a hangmasszázs hatásainak erősítésére alkották meg. Fő összetevői a kanadai csapfenyő, a bergamott és az ylang-ylang. Segít elengedni az idejétmúlt, akadályokat teremtő gondolatokat, érzéseket. Oldja a testi és lelki görcsöket, a félelmet, a szorongásokat. Támogatja a megújulást és az új helyzetekhez való alkalmazkodás

ZEN illóolaj keverék
Relaxáló, harmonizáló illóolaj-keverék. Összetevőinek köszönhetően, mint az édesnarancs-, citromverbéna-, atlasz-cédrus- és mandarin illóolaj segíti az ellazulást és a feltöltődést. Nyugalmat és vidámságot hoz szívünkbe.

IMMUNAROM illóolaj keverék
Az erdeifenyő, a madagaszkári kámforfa és a niaouli a legerőteljesebb vírusölő, nyákoldó és immunerősítő illóolajok közé tartozik. A sárgafenyő illóolaja erőteljes fizikai és pszichés görcsoldó hatású, tüdőt tisztító és a tüdő energiáit gyógyító olaj. A keverék összetevői közül a teafa is megtalálható, ami baktérium- és gombaölő, általános fertőtlenítő hatású. [/stextbox]