Top
Bambuszból készült ruhák – Szépségportál
fade
2723
post-template-default,single,single-post,postid-2723,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Bambuszból készült ruhák

Bambuszból készült ruhák

Nem csak kozmetikai szerekkel tehetünk az egész napos firssességért.

A reggeltől estig tartó műszak vége felé is üdének kell maradni. A kezelést végző szakember jól ápoltsága, kellemes kisugárzása az ügyfeleknek sem mindegy. Ez is hozzátartozik a szolgáltatás minőségéhez. Ha nincs lehetőség mosakodni napközben – ez főleg a nyári kánikulában okozhat gondot –, akkor ajánlatos olyan ruházatot viselni, ami természetes módon szabályozza az izzadást és a vele járó kellemetlenségeket.

Kellemes viselet a  bambusz

Ez a dél-kelet Ázsiából származó növény gombaölő és antibakteriális hatású. A bambuszból készült textil nagyon jó nedvszívó és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Előállításához nem kell felhasználni semmilyen irritációt okozó vegyi anyagot, így allergiások is hordhatják. Ma már nem csak alsóneműt,hanem lezser felső ruhákat, szabadidős ruházatot is gyártanak belőle. További előnyei még, hogy, nem gyűrődik, kellemes tapintású puha anyag és tartós. Nyáron hűvös, télen meleg érzetet ad a légáteresztő-képessége miatt. Ugyan külön munkaruházatot még nem gyártanak belőle, de pólók, könnyű ingek már kaphatók bambuszból készült anyagból.