Top
CND RescueRXX – a napi keratin körömápoló - Szépségportál
fade
4775
post-template-default,single,single-post,postid-4775,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

CND RescueRXX – a napi keratin körömápoló

CND RescueRXX – a napi keratin körömápoló

Hamarosan megérkezik Magyarországra a körmök mentőöve, a CND legújabb fejlesztése: a RescueRXX napi keratin körömápoló.

Minden köröm számára elsődleges a természetes körmök egészségének a megőrzése. A  CND legújabb terméke, a RescueRXX a keratin erejét és a jojobaolaj ápoló hatását kihasználva javítja a reszeléstől mechanikailag sérült, és a szárazságtól lemezesen szétváló körmöket. Alkalmazásával csökkennek a körömlemez fehér foltjai.
Klinikai tesztek igazolják, hogy egy egyhetes használatot követően az esetek 80 százalékában halványulnak a fehér foltok és észrevehetően javul a körmök állapota. Négyhetes alkalmazás után az esetek 73 százalékában javult a töredező, s online casino 80 százalékában a szétváló körmök állapota.

CND-Essentials-Rescue-Rxx-Daily-KeratinA RescueRXX kulcsfontosságú összetevői között van a természetes körmök építőeleme, a keratin fehérje. Az oldott állapotú keratint a természetes köröm megköti, ezzel erősítve a körömlemezt. A jojobaolaj ápolja a körömlemezt és a körömbőrt, az édes mandulaolaj pedig lágyítja a bőrt.

A legjobb eredmény elérése érdekében természetes körmön javasolt alkalmazni, naponta kétszer!

 

Belvárosi Creative Stúdió – CND Hungary – 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 62.
Webáruház: www.creativenails.hu www.shellac.hu www.vinylux.hu www.brisalite.hu www.facebook.com/cndhungary