Top
CND Modern Folklore - Szépségportál
fade
4384
post-template-default,single,single-post,postid-4384,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

CND Modern Folklore

CND Modern Folklore

Modern Folklore-nak, azaz modern népművészetnek hívják, de a lényeg, hogy hat csodálatos őszi szín érkezett.

A megszokottak szerint érkeztek az új Shellec és Vinylux színek Magyarországra is. Az azonos színárnyalatokat tartalmazó két kollekció a lakkozás a tartósabb eljárás szerelmeseinek egyaránt biztosítja az őszi ámulatot.

CND_Modern-Folklore-Collection_Vinylux_Colors

A Locket Love a szoros szerelmet jelképezi, a Fine Vermilion egy lágy, kissé narancsos cinóber, a Rose Brocade az igazi rózsaszínű rózsák színe, a Crimson Sash a bíbor gyönyörű, mély árnyalata, az Indigo Frock igazi indigókék, a Plum Pasley pedig a szilvakék kasmírt idézi.

Persze elengedhetetlen kelléke a kollekciónak az öt új, 15706különleges hatást idéző Additives szín is. Ráadásul a CND oldalán ötleteket is találunk őszi körömdíszítésre körömlakkal és Shellac-kal egyaránt. Reméljük azért nem muszáj őszig várni, hogy kipróbáljuk!